Vesti - Turizam

Hotel Grand – „Šampion zimskog turizma za 2010. godinu”

28/09/2010

Hotel Grand osvojio je maksimalnu nagradu na 43. Novosadskom međunarodnom sajmu turizma. Hotel Grand koji se nalazi u sastavu MK Mountain Resort-u, osvojio je maksimalnu nagradu na 43. Novosadskom međunarodnom sajmu turizma, Pehar Novosadskog sajma i laskavu tutulu Šampiona zimskog turizma za 2010. godinu. 

Detaljnije »

MK Mountain Resort na Međunarodnom sajmu turizma “LORIST” u Novom Sadu

27/09/2010

Na ovogodišnjem Međunarodni sajmu turizma “Lorist” koji se održava od 28.09. do 01.10. u Novom Sadu, MK Mountain Resort će predstaviti svoje smeštajne objekte i kapacitete na izlagačkom štandu Turističkog centra Kopaonik u hali Master. Posetioci sajma će imati priliku da se bolje upoznaju sa ponudom za predstojeću zimsku sezonu koju nudi MK Mountain Resort.

Detaljnije »

Prodaja apartmana u konacima “Sunčani vrhovi” na Kopaoniku

06/08/2010

MK Mountain Resort će i ove godine vršiti prodaju apartmana u konacima „Sunčani vrhovi” na Kopaoniku. MK Mountain Resort će i ove godine vršiti prodaju apartmana u konacima „Sunčani vrhovi” na Kopaoniku. Sedamdeset moderno adaptiranih i opremljenih apatrmana, površine od 22 do 58 m² naći će se u ponudi u kategorijama standardnih, jednosobnih i dvosobnih apartmana.…

Detaljnije »