Vesti - Turizam

“88 Rooms Hotel” u Beogradu otvorio vrata prvim gostima

25/02/2014
“88 Rooms Hotel” u Beogradu otvorio vrata prvim gostima

Uoči Sajma turizma, “88 Rooms Hotel” otvorio je svoja vrata prvim gostima. Investicija u Takovskoj ulici je završena u rekordno kratkom roku. “88 Rooms Hotel”je opremljen po standardima za četiri zvezdice, a posluje pod okriljem kompanije MK Mountain Resort.  

Pored 88 soba i apartmana, hotel će raspolagati konferencijskim prostorom i “rooftop” lounge restoranom koji će biti smešten na krovu sedmospratnice, odakle se pruža neverovatan pogled na Beograd i obale Dunava.

88 Rooms Hotel zasniva se osnovama modernog hotelijerstva i namenjen je u istoj meri poslovnim gostima i turistima koji Beograd posećuju u sve većem broju.

Hotel je smešten u Takovskoj ulici, na mestu nekadašnjeg Takovo centra, a prvi gosti odseli su u hotelu za vreme održavanja Sajma turizma u Beogradu, od 27.februara do 02.marta 2014.god.

Odlična lokacija omogućava jednostavan pristup od aerodroma i drugih pravaca, a blizina kulturnih i istorijskih vrednosti, kao i najpopularnijih odredišta noćnog života prestonice, čine ovaj smeštajni objekat konkurentnim na beogradskoj turističkoj mapi. Unutrašni enterijer odlikuje moderan dizajn, svetao i udoban ambijent, kao i najsavremenija oprema za rad i digitalnu komunikaciju.