Vesti - Turizam

Svečano otvaranje 88 Rooms Hotela****

01/10/2014
Svečano otvaranje 88 Rooms Hotela****

Beograd 30. septembar 2014. – U centru Beograda, u Takovskoj ulici, svečano je otvoren 88 Rooms Hotel uz veliki broj zvanica iz sveta muzike, glume i sporta koji su uživali u nesvakidašnjem konceptu „88 usluge” i jedinstvenom ambijentu sa pogledom na ceo Beograd. 88 Rooms Hotel je opremljen po standardima sa četiri zvezdice, a posluje pod okriljem kompanije MK Mountain Resort.

Gostima su dobrodošlicu poželeli domaćini Miodrag Kostić, predsednik MK Grupe, pod čijim okriljem posluje hotel i Nikola Avram, suvlasnik hotela i direktor kompanije MK Mountain Resort, kojoj je povereno upravljanje hotelom.

88 Rooms Hotel se zasniva na osnovama modernog hotelijerstva, a ujedno je to prvi naš hotel uređen prema feng šui principima radi usklađivanja energije, što po rečima domaćina doprinosi većoj udobnosti koja je potrebna gostima.
Pored 88 soba i apartmana, hotel raspolaže i konferencijskim prostorom i “rooftop” lounge restoranom koji je smešten na krovu sedmospratnice, odakle se pruža neverovatan pogled na Beograd i obale Dunava. 88 Rooms Hotel zasniva se osnovama modernog hotelijerstva i namenjen je u istoj meri poslovnim gostima i turistima koji Beograd posećuju u sve većem broju.