X

Druga DigiTalk konferencija u Sheratonu

Druga DigiTalk konferencija u Sheratonu

06.12.2019

NOVI SAD, 15. novembar – Kompanija MK IT Business Solutions organizovala je stratešku radionicu „DigiTalk2: Let’s talk digital!“ u hotelu Sheraton, u okviru koje se govorilo o realizovanim, ali i novim projektima u oblasti informacionih tehnologija i digitalizacije. Direktor MK IT Business Solutions Dragan Voćkić govorio je o viziji i usmerenju te kompanije i pozvao je kolege da budu proaktivne i inovativne u novim predlozima i idejama za projekte.

„Cilj ovakvih okupljanja je da jačamo saradnju između naših kolega iz različitih kompanija članica, kao i da zajednički na osnovu realnih potreba osmislimo nove, inovativne projekte“, istakao je Dragan Voćkić, direktor MK IT Business Solutions.

Na ovoj konferenciji su takođe predstavljeni i benefiti novih aplikacija SAP HANA I SAP FIORI. Gosti konferencije bili su i predstavnici kompanije Microsoft koji su govorili o novim tehnologijama i modernom radnom okruženju predstavljenom kroz unapređenu aplikaciju Teams.

U neformalnoj atmosferi sve kolege su razmenjivale svoja iskustva i postavljala pitanja, a upoznale su se i  sa kolegama iz IT sektora drugih kompanija članica našeg MK Group sistema.