X

MK Group dobitnik zlatne medalje „Moj izbor“

MK Group dobitnik zlatne medalje „Moj izbor“

15.05.2013

Kompаnija MK Group na čelu sa Miodragom Kostićem, dobitnik je zlatne medalje „Moj izbor“ za društveno odgovorno poslovanje u 2012. godini, sa projektom SOS Dečije selo u Kraljevu, koje dodeljuje Udruženje „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograd.

I pored svih fantastičnih rezultata koje je MK Grupa ostvarila prošle godine, najviše smo ponosni što smo izgradili kuću za mlade pri SOS Dečijem selu u Kraljevu, jer sva deca imaju jednako pravo na osnovne potrebe. Pružili smo dom za petnaest mladih ljudi i obezbedili im kvalitetne uslove za život, okruženje kakvo zaslužuju, i to nam je bila zvezda vodilja i dodatni motiv za izgradnju jednog ovakvog doma. Priznanje „Moj izbor“ je i još samo jedna potvrda da smo doneli pravu odluku.

U narednim godinama kompanija MK Group nastaviće da osluškuje i razume potrebe svoje okoline, jer je investiranje u poboljšanje kvaliteta života sugrađana zapravo ulaganje u bolje sutra svih.Nedavno je osnovana Zadužbina porodice Kostić, koja će uskoro biti namenjena Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine i predstavljaće roditeljsku kuću za oporavak dece obolele od raka.

Tokom 30 godina poslovanja MK Group i predsednik ove kompanije Miodrag Kostić kontinuirano se zalažu da pomognu ugroženima i da budu podrška mladim ljudima izdvajajući znantna novčana sredstava za humanitarne akcije i edukaciju mladih.