X

MK Group sa članicama Carnex i PIK Bečej dobitnik priznanja za doprinos u borbi protiv siromaštva

MK Group sa članicama Carnex i PIK Bečej dobitnik priznanja za doprinos u borbi protiv siromaštva

15.03.2021

Kompanija MK Group, sa članicama Carnex i Pik Bečej, u okviru koje posluje Flora Foods, dobitnik je priznanja za kontinuirano doniranje hrane za najugroženije stanovništvo, značajan doprinos borbi protiv siromaštva i doprinos ostvarivanju ciljeva održivog razvoja. Priznanje za jednog od najvažnijih donatora hrane u našoj zemlji dodeljeno je u okviru CSR foruma koji je organizovao Forum za odgovorno poslovanje uz podršku USAID.

„Godinama unazad kompanije članice MK Group izdvajaju značajna sredstva za one kojima je naša pomoć potrebna. Trudićemo se i ubuduće da dajemo aktivan doprinos u poboljšanju uslova života u svim zajednicama u kojima poslujemo“, istakli su iz MK Group.

Od svog osnivanja MK Group konstantno pruža podršku u 123 zajednice u kojima posluje, a samo u prošloj godini izdvojeno je više od milion evra prevashodno a borbu protiv pandemije Covid-19, kao i za podršku zdravstvenim radnicima. Imajući u vidu  izvanredne rezultate, zalaganje  i pružanje pomoći čitavom društvu, ova kompanija proglašena je za društveno najodgovorniju kompaniju 2020. godine, od strane Srpske asocijacije menadžera.