X

MK Group ugostila mlade iz SOS Dečijeg sela na Kopaniku

MK Group ugostila mlade iz SOS Dečijeg sela na Kopaniku

17.03.2016

10.3.2016. Kopaonik- Mladi iz Zajednice mladih SOS Dečijeg sela Kraljevo bili su gosti kompanije MK Group na Kopaoniku, od 10. do 13. marta. Jedanaest srednjoškolaca uživalo je u zimskim čarolijama u ovom turističkom centru, a imali su priliku da se po prvi put oprobaju i u skijanju, zahvaljujući MK Group koja im je obezbedila instruktora skijanja i svu potrebnu opremu.

Pored uživanja na snegu, kuglanja i plivanja, za mlade su organizovani i edukativni sadržaji. Na radionici o pisanju CV-ja i pripremi za intervju za posao, mladi su od menadžera za ljudske resurse saznali niz korisnih saveta o tome kako da se na najbolji način predstave budućim poslodavcima. Radionici se pridružio i predsednik MK Group, Miodrag Kostić koji je uživao u razgovoru sa mladima.

Druženje na Kopaoniku samo je jedan u nizu načina na koji MK Group godinama unazad doprinosi srećnijem odrastanju dece i mladih SOS Dečijeg sela Kraljevo. Sama Zajednica mladih, kroz koju je do sada prošlo 36 mladih, izgrađena je 2012. godine zahvaljujući donaciji MK Group.