X

Nove investicije u Kempinski Palace Portorož: Plaža Palace

Nove investicije u Kempinski Palace Portorož: Plaža Palace

24.06.2020

Kempinski Palace Portorož u Sloveniji ponosno predstavlja novu investiciju: plažu Palace, koja se nalazi ispred hotela.

Luksuzna peščana plaža opremljena je sa 200 ležaljki, uključujući VIP kabane, ležaljke, zonu za opuštanje i veliki prostor za sunčanje. Za tri godine ukupna investicija MK Group u plažu biće pola miliona evra.

Gosti luksuznog primorskog letovališta mogu uživati u novouređenoj hotelskoj plaži koja im omogućava da se opuste na našoj dugačkoj peščanoj plaži i da se potpuno isključe uz zvukove očaravajuće prirode. Plaža je otvorena ne samo za goste, već́ i za lokalno stanovništvo, što pokazuje i dalje dobru povezanost hotela i lokalne zajednice tokom poslednjih godina.

Biti na obali Jadranskog mora, a nemati plažu oduvek se doživljava kao negativno iz perspektive gostiju i hotel sa ponosom najavljuje otvaranje, jer to predstavlja izuzetan dodatak ponuđenim uslugama.

Tokom sledeće posete slovenačkom biseru luksuza moći ćete da se opustite, osetite istarski povetarac i dozvolite hotelu Kempinski da vas povede na putovanje po vašoj meri.

„Hotel Kempinski Palace Portorož je od samog otvaranja 2008. godine pokušavao da obezbedi deo sopstvene plaže i ponosna sam, što smo s preduzećem Okolje Piran i Opštinom Piran našli zajednički jezik i posledično obogatili ponudu plaža destinacije Piran – Portorož. Velika zahvalnost za novu prednost sleduje vlasničkom društvu hotela MK Group, koje će u periodu od tri godine u zakupljeni deo plaže uložiti pola miliona evra. Veliki deo investicije činili su radovi, koje smo obavili ove godine: kratak rezime obuhvata stvaranje potpuno novog izgleda plaže, koju će ukupno krasiti čak 150 ležaljki, a poseban deo biće namenjen VIP kabanama i lounge zoni relaksacije.“ investiciju komentariše Jelena Baronik, Direktorica Hotela Palace Portorož d.o.o.

„Plaža je otvorenog tipa i na raspolaganju svima, ne isključivo gostima hotela Kempinski Palace Portorož – u tu svrhu smo pripremili sveobuhvatne pakete, koji ne pružaju samo uživanje na plaži, već obuhvataju i usluge i prednosti za doživljaje u hotelu sa 5 zvezdica, kao što je npr. vaučer za kafu i tortu u hotelskom kafiću Forma Viva ili popust na ugostiteljske i spa usluge. Cena takvog paketa biće EUR 45 po osobi“ rekao je Kai Behrens, General Manager Hotela Kempinski Palace Portorož.