X

Novogodišnji paketići za najmlađe borce

Novogodišnji paketići za najmlađe borce

27.12.2013

Zadužbina porodice Kostić

Novi Sad, 27. december 2013 – Kompanija MK Group je, novogodišnjim paketićima, obradovala mlade borce koji borave u Roditeljskoj kući, pri Zadužbini porodice Kostić u Novom Sadu. Paketiće, su od kompanije, dobila i ostala deca koja su tokom 2013. godine boravila u Roditeljskoj kući, kao i deca koja se, uoči Nove godine, nalaze na odeljenu za neonatologiju pri „Institutu za zdravstvenu zaštitu omladine i dece Vojvodine“.

Pri podeli paketića bilo je organizovano i druženje sa Deda Mrazom uz muziku i glumu amaterskog pozorišta Karlovačke gimnazije.

U susret praznicima, kompanija MK Group omogućila je da se mališani i njihovi roditelji osećaju što prijatnije i da bar na trentutak, u pražničnom ambijentu, zaborave na bitku koju vode.

Početkom aprila, Predsednik MK Group, Miodrag Kostić, je svoju porodičnu kuću, kao Zadužbinu porodice Kostić u Novom Sadu, ustupio na korišćenje „Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine“ i udruženju NURDOR za potrebe humanijeg lečenja. Roditeljska kuća je namenjena deci koja dolaze iz unutrašnjosti u pratnji jednog roditelja, tokom njihovog lečenja od malignih oboljenja.